Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

[Werbung wegen Verlinkung] Just a gentle reminder that you’re great - whether you’re a @victoriassecret model or not, whether you’re skinny or fat, whether you’re short or tall,... no matter your gender, your skin color, your sexual orientation. You’re great. And never let someone else tell you you’re not. Don’t forget to love yourself first, because with self love, loving others is easier. ♥️ | 📷 @sungheeseewald

[Werbung wegen Verlinkung] Just a...

[Werbung wegen Verlinkung] Gestern beim @deutscher_bloggerpreis mit meiner allerliebsten @hellostephaniekahler - der Dresscode war „Easy Glamorous“ und damit sehr schwierig umzusetzen, aber ich hab‘s versucht, haha! ♥️

[Werbung wegen Verlinkung] Gestern beim...

[Werbung wegen Verlinkung] 🎵 Everyday I‘m trufflin‘... 🎶 with my bae @lamegalksekse - die auch ein perfektes Influencer-Foto von mir hinbekommen hat, wie ich meine Afterwork-Trüffelnudeln verliebt anlache (obwohl die Leute neben uns viel mehr Trüffel bekommen haben! 😢). Weil Essen halt doch immer noch die größte und einzig wahre Liebe ist. 💁🏼‍♀️ Schmeckt aber nur mit bester Begleitung so gut! 😘♥️

[Werbung wegen Verlinkung] 🎵 Everyday...

[Werbung wegen Verlinkung] Das Schöne daran, wenn man in einem Klamottenladen arbeitet? Die riesigen Spiegel für Selfies! 😜 Haha, nein, tatsächlich gibt es da vieles, was wirklich Spaß macht: all die tolle Kleidung (die wiederum kontraproduktiv für den Geldbeutel ist, haha!), die netten Kunden, die lieben Kollegen und natürlich auch die Möglichkeit, styletechnisch anziehen zu können, was zu einem passt. ✌🏻 Und ja, auch die riesigen Spiegel sind natürlich praktisch, damit ich euch meine Work-Looks zeigen kann! Hoffe, ihr habt Spaß damit, auch wenn ihr sonst eine andere Qualität von mir gewohnt seid. Für Instagram finde ich das aber ja ehrlich gesagt vollkommen in Ordnung. 😊 #plussize #plussizeoutfit #plussizeblogger #luziehtan #celebratemysize #honormycurves #effyourbodystandards

[Werbung wegen Verlinkung] Das Schöne...

[Werbung wegen Verlinkung] Heute mal selbst hinter der Bar gestanden und was gemixt: eine kleine Abwandlung mit Quinquina statt Dubonnet vom 1920er „Opera“ - mit @isleofharrisdistillers Gin, @luxardoofficial Marschino, @capmattei Quinquina Rosso und @thebittertruthcompany Orange Bitters. Bin ein bisschen in love. 😍 Und wie schön ist bitte das Produktdesign von Flasche und Martiniglas vom wunderbaren Isle of Harris Gin? ♥️

[Werbung wegen Verlinkung] Heute mal...

[Werbung wegen Verlinkung] When women support each other, amazing things happen! 👭 Das Schöne an solchen Events: all die positiven Vibes, die da in der Luft liegen, die Liebe, die wir uns gegenseitig entgegenbringen! Ich wünsche mir eine Welt, in der wir Frauen uns nicht als Konkurrenz sehen, sondern verstehen, dass wir nur gemeinsam stark sind. Neid und Missgunst bringen uns nicht weiter. Genauso wenig wie all der Online-Hass, der leider vor allem von Frauen immer wieder groß angeschürt wird. Das klingt immer so nach Weichspüler-Miss-Universe-Contest, aber können wir uns nicht einfach alle mal ein bisschen mehr akzeptieren, tolerieren und lieb haben? Aufhören mit dem Vergleichen und hintenrum lästern? Wir stecken alle im gleichen Boot, wir sind Frauen (auch die, die nicht als solche geboren wurden!) und wir sollten füreinander da sein und aufeinander stolz sein. In diesem Sinne: ein großes Wowza an die Mädels vom #mysizerevolution Shoot, aber auch an jede einzelne von euch da draußen! ♥️ | 📷 @oliverreetz

[Werbung wegen Verlinkung] When women...

[Werbung] Zu später Stunde komme ich noch mit einem kleinen #throwback vom letzten Jahr beim Brautkleid-Fitting für die PSFD, gleichzeitig aber ganz tollen News auf euch zu! 😍 @vollkommenbraut sucht Models (auf TFP-Basis) für das Fotoshooting der ersten eigenen Brautmodenkollektion - am 16.11. werde ich mit @vollkommenbraut und @silvanadenker in der Jury sitzen und freue mich riesig auf euch! Was ihr genau tun müsst: wenn Ihr Größe 48-52 tragt, bewerbt euch bitte bis zum 07.11. mit Fotos und euren Maßen ausschließlich per E-Mail an nora@vollkommenbraut.de - das ist dann die Vorrunde. Weiter geht’s dann mit dem Casting am 16.11. im @east_cosmos, wo wir euch kennenlernen wollen! Also bewerbt euch vorab zahlreich!! 👰🏼 Wir freuen uns auf euch!! #curvybride #vollkommenbraut #curvybridalboutique #curvybridalconceptstore

[Werbung] Zu später Stunde komme...

Feiert heute und morgen schön, ihr Lieben! 🎃 Von mir gibt‘s nur geschnitzte Karottengesichter - mehr Halloweenmood ist da grad nicht, ich liege müde im Bettchen. 😅🥕

Feiert heute und morgen schön,...

Ach Hamburg. ♥️ #hamburgloveistruelove

Ach Hamburg. ♥️ #hamburgloveistruelove

[Werbung wegen Verlinkung] Danke an @jrgmyr @swetlanaholz und @barlelion für das großartige @hepple_gin @moorlandspiritco Tasting gestern! 💚 Ein toller Gin, der natürlich auch für DEN Klassiker die richtige Wahl ist! #ginbasilsmash

[Werbung wegen Verlinkung] Danke an...

• Rio de Janeiro | Dinner at the FASANO al mare | FASANO Ipanema •

By Posted on 1 1.2K views

FASANOalmare1

FASANO al mare | Hotel FASANO
Av. Vieira Souto, 80
Ipanema
Rio de Janeiro, RJ 22420-002
Reservations:
Phone: +55 21 3202 4000
Mail: fasanoalmare@fasano.com.br

I can’t even say how much I enjoyed going out for dinner in Rio. :) Those two luxurious dinners we had (find my post about our dinner at the “Mee” → here), were definitely two highlights of our vacation. Not just because it’s luxury, the food was simply delicious! And this is coming from someone who’s normally not very interested in Italian food (gosh, many people will think I’m crazy, right?). I don’t really care about pizza and pasta, but this time I wanted to give it a try, especially because the FASANO is known for its great food, including sea food. But if there’s something that I’m even less interested in, then it’s sea food (well, except for oysters, haha!) and cooked fish (but please give me anything raw – one day I’ll become a sushi myself!). So I chose a few classics from the Italian cuisine and I wasn’t disappointed. In fact, this was one of the best dinners I ever had and I can definitely recommend booking a table and enjoying dinner at the “FASANO al mare” – maybe even the same dishes I had. ;)

FASANOalmare2

FASANOalmare3

Greeting from the kitchen: cold tomato & olive oil soup

FASANOalmare4

Burrata with tomato cream and arugula salad

FASANOalmare5

Octopus, salmon and white fish carpaccio

FASANOalmare6

Tortelli di Vitello con Fonduta di Parmigiano

Freshly made tortelli filled with calf and parmesan fondue sauce

FASANOalmare7

Fettucini al Funghi Porcini Freschi

Fettucini with fresh mushrooms

FASANOalmare8

Tiramisu

FASANOalmare9

So, I made a reservation for our table the same afternoon, it was pretty spontaneous and luckily no problem – when we arrived, the restaurant was almost empty but got pretty packed during our dinner. Still, it didn’t feel that loaded since we got a nice big table for us and it somehow felt private, even though we were definitely not alone. Reserving a table, I’d say, is still a must to make sure to get one. :)

The waiters were extremely courteous and quick, we never had to wait long between our meals and the service was great – also when it was time to choose, when we requested some help with what’s recommendable. At some times, I kind of felt that the waiters were a little too professional, I was missing a bit of a smile, but that’s actually nothing to complain about. At least, one of them was pretty funny and had some stories to share about the food.

About the food: the burrata was the best thing I’ve ever had in my entire life. It was creamy and incredibly delicious, especially in combination with the tomato cream – I actually have no idea what it really was, but it was sweet, a bit like tomato jam. I wish the FASANO team would have answered my mail asking for some more information about the food I had, but I guess that’s the point where I have to criticize the service – not answering mails is definitely a lack of courtesy and respect towards the guests, even though everyone was very kind and courteous on location and on the phone.

I also had the freshly home-made tortelli and they were great. Fresh pasta is always a good choice and they definitely did a good job with it. The filling was delicious, the sauce intensively cheesy, so if you love cheese, you should go for it!

Of course, my favorite right after the burrata was the dessert. We had the tiramisu, which actually has a story behind it – the waiter told us that it’s made using a recipe of the grandmother of the actual first chef of the FASANO in Rio, who’s now in São Paulo, which is a bit different and is where its look comes from. It’s crunchier and made with Marsala and oh-so-tasty! It’s no wonder that this tiramisu is considered the best in Brazil – so you better not miss it! I wish we hadn’t shared this little piece of deliciousness, but I was actually pretty full after our dinner! ;)

So all in all, this was amazing. We had a great, elegant and luxurious dinner, with extremely delicious food and a service that was absolutely flawless. Guess we’ll come back whenever we’re in Brazil again!

1 Comment
  • Wolf
    November 15, 2015

    Gostei que gostaram

    What do you think?

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.